Je merkt dat het niet lukt, je weet dat je meer kunt of je bent niet tevreden over hoe het nu gaat.

Het kan ook zijn dat je behoefte hebt om te sparren, even met iemand mogelijkheden verkennen om een ander beeld van jouw situatie te krijgen. Omdat je weet dat dat je sterker maakt. Of stel dat je een nieuwe functie krijgt: je verantwoordelijkheid wordt anders, je voelt dat je meer van jezelf verwacht en je wilt succesvol zijn bij het zetten van deze nieuwe stap.

Wat doe jij?

Welke uitdaging of nieuwe kans er ook voor je staat, jij kiest of en hoe je die aangaat. Wij heten niet voor niets Trant. Wij geloven dat het vinden van je eigen stijl, jouw “trant”, ervoor zorgt dat je zelf invloed kunt uitoefenen op je koers. Want als jij je drijfveren en je handelen beter begrijpt, kan je beter sturing geven en zorgt dat voor meer voldoening en vertrouwen.

Hoe werken we?

We helpen je inzicht te geven in wat je doet en helpen je te ontdekken waarom je doet wat je doet. Je drijfveren en overtuigingen verbind je zelf met jouw feitelijke handelen. Goed en fout bestaat hierbij niet. We kijken wat wel en niet werkt voor je. Volgens ons draait het om gedrag. Vandaar dat we vanuit praktisch handelen jezelf verder laten komen.

Ben je op zoek naar een specifiek traject?
Neem contact op voor de mogelijkheden.

Persoonlijke ontwikkeltrajecten

Wij bieden verschillende vormen aan om jou te ondersteunen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij krijgt daarbij inzicht in hoe jij jezelf tot je recht laat komen, onafhankelijk van je omgeving. De coaching is individueel, de Academies doorloop je gezamenlijk met andere deelnemers. Zij kunnen andere of dezelfde ontwikkelvragen hebben. Toch zal iedereen een eigen ontwikkeling doormaken omdat iedereen zijn of haar eigen “trant” ontwikkelt.

TrantCoaching

TrantCoaching

We coachen vanuit het Gedragsanalytisch Model: waarom doe je wat je doet en welke behoeften zitten daarachter. We richten ons daarbij op inzicht in (onbewust) gedrag en eigen behoeften. Ieder traject is maatwerk en start met een vrijblijvende kennismaking om te ontdekken of er een klik is.

Aan de slag? Neem contact op!

YourAcademy

YourAcademy

Onze YourAcademies zijn voor individuele deelnemers. De combinatie van trainingen, workshops en coaching helpen je op weg om jezelf te versterken binnen het thema of onderwerp van de Academy. Je doorloopt de Academy met deelnemers uit verschillende organisaties.

Benieuwd? Meer informatie

Kennismaken?

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Otto Lolkema
Otto Lolkema
Gerard Jorna
Gerard Jorna